Tuesday, December 8, 2015


Χρυσοχέρες και χρυσοχέρηδές μου ανεβάστε μανίκια και ξεκινήστε κατασκευές. Τα Χριστούγεννα είναι μια ανάσα μακριά και επειδή η διάθεσή μας χρειάζεται ανέβασμα και το σπίτι μας ανανέωση σας προτείνουμε μερικές ιδέες για να σας κάνουν να χαμογελάσετε πριν καν μπείτε μέσα στο σπίτι σας!!!!

Απλό στεφάνι με κουπ-πατ που έχουμε στην κουζίνα μας όλοι. Τα δένουμε μεταξύ τους με λίγη εορταστική κορδέλα, βάζουμε και λίγο έλατο για χρώμα και έτοιμο για κρέμασμα. 





Παίρνουμε ένα κομμάτι φελιζόλ (ή ακόμα και το θαλάσσιο μακαρόνι των παιδιών), κολλάμε τις άκρες του και κολλάμε ότι χρώμα μπάλες ξεχασμένες και μη έχουμε με θερμόκολα και voila!






Κόβουμε μικρά αστέρια χάρτινα, σε ότι χρώμα και σχέδιο θέλουμε, τα κολλάμε σε μια σιδερένια βάση (ακόμα και απο παλιές κρεμάστρες) και έτοιμο για κρέμασμα. Μην ξεχάσετε το finish touch απο κορδέλες.



Μια άλλη ιδέα που αγαπώ πολύ και αναδύει χριστουγεννιάτικες μυρωδιές είναι αυτή. Παίρνουμε παλιές κρεμάστρες μεταλλικές και φτιάχνουμε ένα στρογγυλό πλαίσιο. Περνάμε απο μέσα φλίδες απο ψημένα πορτοκάλια, μήλα ολόκληρα, κανέλα ή ότι άλλο βάλει ο νους μας και αφήστε τις μυρωδιές του να σας παρασύρουν!


\

Ή κάνουμε την παρακάτω ιδέα μόνο απο κανέλες





Για τις ακόμα πιο χρυσοχέρες υπάρχει και το πλεκτό στεφάνι. Τυλίγω την βάση με μαλλί και πλέκω ότι κατεβάσει ο νους μου.








 Χριστούγεννα έρχονται, αφήστε την φαντασία σας να ταξιδέψει, φτιάξτε πραγματάκια για το σπίτι σας και τους αγαπημένους σας, φτιάξτε γλυκά και δωράκια και θα δείτε που το 2016 θα μπει με καλύτερη διάθεση!!!!




Tagged:

0 comments:

Post a Comment

wholehearted © 2013 | Powered by Blogger | Blogger Template by DesignCart.org